top of page

Aktuelt nytt

ULTRASONIC FLAW DETECTOR LØSNINGER SOM VARER

Inspisering ved hjelp av en bærbar feildetektor er en ganske populær Ultrasonic NDT-applikasjon verden over. Enten det gjelder feilsøking, dimensjonering, kartlegging eller for nøyaktig tykkelsesmåling på en del, tilbyr Sonatest topp moderne løsninger.

Sitescan-Masterscan.png

MASTERSCAN - When high-end acoustic performances meet portability.

Masterscan-navnet har vært synonymt med robust instrumentkonstruksjon kombinert med enestående ytelse i mange år! D70 eller 700M tilbyr inspektøren et meget kapabelt og funksjonelt sett med verktøy og programvare for inspeksjon på tvers av alle applikasjoner.

 

Funksjoner som Encoded B-Scan, Advanced Thickness logging og Dryscan evne i et bærbart kabinett. Typiske bruksområder er Weld Fabrication, Corrosion Detection, Composite Inspection, Bond Testing, Forging and Casting, Power Generation (inkludert EMATS og generell UT inspeksjon).

Les mer om MASTERSCAN

SITESCAN - Gets you first to the finish line.

SITESCAN-navnet har alltid vært et høyt pålitelig og tekniker-fokusert instrument innen Sonatest-familien, samt for kunder over hele verden. Stolte av å videreføre denne tradisjonen, tilbyr SITESCAN D50 og 500S sluttbrukeren en “entry-level” bredbåndsfeildetektor med full VGA-skjerm og en 100nS (Spike) 200V Pulser.

 

Enkel å lære, enkel å betjene; Med hele 16 timers batteri-levetid er D50 og 500S en ideell og allsidig ressurs for inspeksjonsteamet. Typiske bruksområder er Weld Fabrication, Corrosion Detection, Forgings & Castings og generell UT inspeksjon. SITESCAN-navnet forbindes med robust instrumentkonstruksjon kombinert med eksepsjonell ytelse.

 

Les mer om SITESCAN

bottom of page