top of page

Om NDT-service

NDT-service er en dedikert leverandør av produkter og tjenester til det norske NDT-markedet.

NDT-service leverer utstyr og forbruksvarer til alle NDT metodene.

NDT service har lager og kontor i Julebygda i Sandnes, med kort vei til til bedriftene i Stavanger, Sandnes og sørover hele Jæren. I dette området vil vi kunne tilby produktene levert på døren. Ellers i Norge sender vi i hovedsak samme dag.

Harald Grøttem, NDT-service AS

Harald Grøttem

Jeg har lang erfaring med film ... men fra et litt annet ståsted. Jeg har bakgrunn fra foto- laboratorier i både Stavanger og Trondheim, begge rettet mot det profesjonelle markedet. Her jeg har hatt både produksjons- salgs- og markedsansvar.

Kvaliteten på produktene har alltid vært avgjørende for gode leveranser til kundene. Kodak var defor alltid et førstevalg og en naturlig samarbeidspartner. Jeg fikk mange gode venner i Kodak gjennom disse årene, noe som førte til at jeg fikk forespørsel om salg av Kodak Industrex Film i Norge.

Hvis du ønsker å erfare Kodak Industrex Film, eller andre produkter håper jeg du tar kontakt, og du får muligheten til å teste ut filmen helt uforpliktende.

Vennlig hilsen Harald Grøttem

KONTAKT

 

NDT service AS
Telefon: 468 96 674
Epost: harald@ndt-service.no 

 

REFERANSER

"Hvis jeg skal trekke frem det mest positive med Kodak film, så er den skarpere og dermed mer behagelig å se på enn filmen jeg har vært vant med tidligere."

 

Geir Arne Strømme,

Dep. Manager NDT & Pressuretest 

Quality NDT

"Jeg har valgt å samarbeide med NDT Service AS fordi produktutvalget har høy kvalitet og servicen er profesjonell. Samarbeidet gir meg anledning til å jobbe direkte med Sonatest sine eksperter når jeg måtte ha behov for det. Det gir meg unike muligheter og løsninger"

 

Terje Madtsen,

Senior Developer

Benor AS

bottom of page